آیا سوالی دارید؟

سوالات متداول:

برای درخواست خدمات بازرسی به قسمت مربوطه در سایت مراجعه نموده فرم درخواست بازرسی را تکمیل کرده و برای ما ایمیل فرمایید

دانلود فرم های درخواست بازرسی

خیر شرکت بازرسی پویا صنعت مشتاق علاوه بر خدمات بازرسی کالا صادرات و واردات و بازرسی های فنی اقدام به برگزاری دوره های آموزش بازرسی نیز می نماید .که میتوایند از طریق وبسایت ما انها را دنبال نمایید.

همچنین شرکت ما ارائه کننده خدمات مشاوره در حوزه بازرسی PVoC و مشاوره تخصصی اچ اس ای نیز هستیم

برای دریافت خدمات بازرسی فنی به بخش مربوطه در سایت مراجعه و پس از تکمیل  فرم آن را برای ما ایمیل فرمایید

دانلود فرمهای درخواست بازرسی فنی

 

تفاوت گواهی نامه بازرسی واردات  با گواهی نامه صادرات در این است که در بازرسی واردات حتما باید از خدمات شرکت های بازرسی داری پروانه سورویانس و بازرسی در مبداء بهره گرفت اما برای بازرسی صادرات چنین شرایطی نیاز نمی باشد

مهم ترین شرط دریافت گواهی نامه ممزی انرژی ساختمان این است که مشخصات ساختمان را ازنظر مسکونی یا تجاری بودن و دارا بودن تاسیسات و موتور خانه به دقت در فرم مربوطه تکمیل و برای واحد ممیز ی ما از طریق ایمیل ارسال فرمایید

تمام مراحل اجرایی خدمات بازرسی توسط مدیریت ارشد سازمان به شکل یک فلوچارت جامع برای دپارتمان های مختلف شرکت  به شرح ذیل تدوین شده است :
1-ثبت درخواست بازرسی
2-اعلام لوکیشن بازرسی
3- پرداخت هزینه ارسال بازرس و نمونه برداری در صورت نیاز
4-اعلام نتیجه بازرسی
5- تصفیه حساب
6- ارائه گواهی نامه با قابلیت دیابی در سایت و هلوگرام اصالت
8- در کلیه مراحل فوق چنانچه شکایتی دارید مستقیما با شماره ثابت شرکت بازرسی پویا صنعت مشتاق مطرح فرمایید
بازرسی کالا در حین ساخت، در جهت کسب اطمینان از استفاده از روش های صحیح و اصولی و البته مطابق با استاندارد های جهانی در فرآیند تولید، انجام می شود. در این مرحله حتی کیفیت قطعاتی که در محصولات پیچیده تر نیز استفاده می شود، نمایان می گردد.از طرفی دیگر اگر تغییراتی در فرآیند تولید، همچون افزایش ظرفیت و یا تغییر ماشین آلات مورد استفاده در خط تولید و … انجام شود، در بازرسی کالا در حین ساخت مشخص خواهد شد.
بازرسی کالا در مبدأ و مقصد ، در واقع در حکم سندی می باشد که توسط شرکت های بازرسی صادر می گردد. در معاملات صادرات و واردات، طرفین قرارداد در دو کشور مجزا ساکن هستند و اغلب بارگیری کالای سفارش داده شده نیز در کشور سومی انجام می شود. این به معنی است که تا زمانی که کالا به دست خریدار نرسد، نمی تواند مطمئن شود که آیا کالای دریافتی با آنچه که سفارش داده است، تطابق دارد یا خیر. این مسئله زمانی که کالا جزو محصولات با تاریخ انقضا باشد و یا جزو تجهیزات صنعتی باشد، نگرانی های بیشتری را در پی دارد.
این گواهی اثبات کننده این مسئله است که کالای مورد نظر از نظر کمی و کیفی در تعداد، وزن و حجمی که سفارش داده شده است، تحویل واحد حمل و نقل داده می شود.
گواهی بازرسی پیش از حمل کالا می تواند متناسب با قرارداد خریدار شامل موارد مختلفی از جمله بازرسی كمی و یا كیفی كالا، ارزیابی وضعیت بسته بندی، ارزیابی و تائید وسایل حمل و نقل، نظارت بر بارگیری و یا … باشد.
برای ارتباط با کارشناسان مشاور شرکت بازرسی پویا صنعت مشتاق و دریافت مشاوره تخصصی پیرامون بازرسی و استاندارد کالا و امور گمرکی، از طریق شماره تماس   و  واتساپ به شماره     اقدام نمایید.
واحد تکنیکال شرکت پویا صنعت مشتاق آماده پاسخگویی به سوالات فنی شما می باشد: 09132408863

مهم ترین اخبار:

با اعلام موفقیت فنی سازمان ملی استاندارد ایران در ارزیابی همترازی از سوی اتحادیه تایید صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC) جمعی از مقامات، استانداران، اعضای مجلس خبرگان رهبری، روسای اتحادیه ها و انجمن های تخصصی، جامعه دانشگاهی، در پیام های جداگانه به دکتر مهدی اسلام پناه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، کسب این موفقیت ارزشمند را که بعد از دهه‌ها وقفه در این مقطع به ثمر نشست؛ به رییس دولت، ملت شریف ایران و خانواده بزرگ استاندارد تبریک گفتند.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان ضمن تقدير از دستاورد فني و اقتصادي سازمان ملي استاندارد در خصوص همترازي مركز ملي تاييد صلاحيت سازمان ملي استاندارد كه عليرغم كار شكني‌هاي متعدد دول غربي و در دوران تحريم اتفاق افتاد به پيامد تجاري و اقتصادي عظيمي در سال «جهش توليد با مشاركت مردم» براي كشور با تحقق اين دستاورد اشاره کرد.

آزمون کارشناسان رسمی استاندارد در تیرماه امسال برگزار می شود دکتر پرویز درویش، معاون استانداردسازی و رییس کمیسیون انتخاب کارشناسان رسمی استاندارد در نخستین همایش تخصصی کارشناسان رسمی استاندارد از برنامه ریزی برای برگزاری آزمون کارشناسان رسمی استاندارد، سالی 2 بار خبر داد. نخستین همایش تخصصی کارشناسان رسمی استاندارد با حضور رییس سازمان ملی استاندارد ایران، معاونان، مدیران و کارشناسان رسمی استاندارد ، امروز (یکشنبه 30 اردیبهشت 1403) در کرج برگزار شد.

کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران در کنار رییس و دیگر مسئولان این سازمان، امروز (8 خرداد 1403) با حضور در مسجد این سازمان در کرج؛ یاد و خاطره شهدای گران قدر خدمت را گرامی داشتند. “آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی”رییس جمهور، “حسین امیر عبداللهیان” وزیر امور خارجه، حجت الاسلام والمسلمین “آل‌هاشم” امام جمعه تبریز، “مالک رحمتی” استاندار آذربایجان شرقی، سردار “سیدمهدی موسوی” فرمانده یگان حفاظت ریاست جمهوری، امیر سرتیپ دوم خلبان “سید طاهر مصطفوی”، امیر سرتیپ دوم خلبان “محسن دریانوش” و سرهنگ دوم فنی “بهروز قدیمی” در ۳۰ اردیبهشت ماه پس از افتتاح سد مرزی با جمهوری آذربایجان در سانحه سقوط بالگرد در استان آذربایجان شرقی به شهادت رسیدند.

دکتر مهدی اسلام پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران فردا ۷ صبح ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ در برنامه سلام تهران، شبکه ۵سیما به تشریح اقدامات و دستاوردهای سازمان ملی استاندارد می پردازد.

پنجمین مجمع عمومی انجمن صادرکنندگان گواهی حلال (AHAC) با حضور نمایندگان کشور های عضو، 4 آذرماه 1402 در استانبول-ترکیه برگزار شد.
در این رویداد بین المللی؛ نخستین انتخابات هیات مدیره انجمن صادر کنندگان گواهی حلال نیز برگزار و دکتر ابراهیمی به نمایندگی از ج.ا. ایران به عنوان عضو هیات مدیره انتخاب شد.
به گزارش دفتر تخصصی ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران، مشارکت فعال در جلسات تعاملی با حضور پیشگامان صنعت حلال و ذی نفعان آن، بررسی روند های فعلی و جهت گیری های جدید در بازار حلال و هماهنگی در روند صدور گواهی حلال در ایران و جهان و در نهایت تسهیل تجارت، از دستاوردهای مهم این عضویت می باشد.
گفتنی است؛ انجمن صادرکنندگان گواهی حلال به منظور پاسخ به نیاز سازمان های فعال در حوزه صنایع غذایی و لوازم آرایش به منظور دستیابی به محصولات حلال و ایمن و با مشارکت نهادهای جامعه مدنی و ذی نفعان تشکیل شده که مسئولیت تعیین الزامات عمومی برنامه صدور گواهی حلال AHAC، الزامات مورد نیاز نهادهای صدور گواهی را عهده دار است.
 هدف اصلی این انجمن توسعه گواهی حلال در میان ذی نفعان در سراسر جهان و ایجاد زنجیره اعتماد و اطمینان مستمر نسبت به این ساختار می باشد و در زمینه تائید صلاحیت، صرفاً AHAC دارای مجوز می باشد.
لازم به ذکر است که اعضاء انجمن صادرکنندگان نشان حلال (AHAC) از کشورهای عضو موسسه استاندارد و اندازه شناسی سازمان همکاری های اسلامی (OIC/SMIIC) از سراسر جهان هستند.

مرکز خدمات فناوری کسب و کار کرمان- واحد 111
تلفن: 03433386480 ایمیل:info@psm-inspection.com